reede, 1. juuni 2018

KÄRSITU KÄRSITUS KÄRSITUSEST


Vaidlus. Vaidlus kärsituse teemal. Lõpptulemusena pandi mind fakti ette, et pead kirjutama kärsitusest. Okei, kui inimene on nii kärsitu, et on vaidlemises kärsitu ja siis soovib kärsitult lugeda sellest, mis ma kärsitusest kirjutan, eks ma siis teen seda 😉

Mis EKI räägib? Kärsitu on läbematu või kannatamatu millegi suhtes. No kui mina oma loomuselt olen selline aeglane inimene ja ei suuda nii kiiresti vaiba otsast kinni võtta ja teine pool järjekindlalt käsklusi jagab, siis on ta kärsitu käskluste jagaja. Lapsed on aeg-ajalt kärsitud. Piisab mõnest põnevast sündmusest või ettevõtmisest, mida ta peab ootama. Need väiksemad võivad su nii ära tüüdata oma küsimistega, et millal me läheme või millal me teeme. Eksamiootel noor on enne eksamit eleveil/ärevil ja tegelikult ootab, et oh oleks see ometi juba läbi. Ütleks, et natuke kärsitu, ega siis aeg sellest mõtlemisest kiiremini ei liigu.

Natukene kärsitust on hea, see paneb sind eesmärgi poole liikuma. Palju kärsitust ei ole hea, eesmärgi poole liikudes võid vigu teha. Liigselt kiirustades jäävad olulised nüansid kahe silma vahele või saabki asi tehtud uisapäisa ülepeakaela ning tulemus ei rõõmusta kedagi.

Kärsitusest kärsitu kärsitus 😊
Armastan sõnu ja sõnademänge

Signe

Kommentaare ei ole: