neljapäev, 17. september 2015

Mõtteladu




Mis koht on mõtteladu?
Kes on see mõtteladuja?
Mõtteladu – koht, kus on ladustatud mõtted ja laduja see, kes neid mõtteid sinna ladustab. Laos on erinevad mõtted väga erinevatest teemadest.
Tutvustaks ladustajat ka natuke. Ta on kolme lapse ema, kes käib tööl, kasvatab oma lapsi, teeb koduseid toimetusi ning käib ka koolis. Natuke ennast harida ei tee ju paha.
Kuskohast tuli mõte mõtteid ladustama hakata? Stiimul tuli lapse blogist. Minu vanemal tütrel on diagnoositud valikuline mutism – ta peab blogi valikulise mutismi kohta, kõik tema postitused on mingil määral selle diagnoosiga seotud. http://valikulinemutism-lea.blogspot.com.ee/p/mis-on-valikuline-mutism.html Laps küsis, kas teeksin postituse tema blogisse – sellest sai triloogia. Mingi aeg hiljem lisan need postitused ka siia. Peale postituste tegemist arvas laps, et võiksin teha oma blogi. Eks see mõte hakkas minu sees kohta otsima, kuniks leidis õige väljenduse. Keskmine tütar joonistab hästi ja mulle meeldib kuulata, kui ta süntekat mängib. Pesamuna on lahe poisiklutt, kelle tervis nõuab palju arstide vahet käimist.
 Ma täpselt ei tea, mis moodi see mõtete ladustamine välja hakkab nägema, eks tegemise käigus selgub. Ladu on ju koht, kus kaup liigub – eks lugejal tekib lugedes ka mõni mõte st „kauba“ ehk siis mõtte liikumine. Ja mõnel mõttel võib tekkida parim enne möödas, aegajalt me ju korrigeerime oma seisukohti. Luban, et ei hoia laos piinliku korda, muidu hakkab igav.
Head lugemist.

2 kommentaari:

Huvitavat ütles ...

Algus on juba ise pool võitu

signekutsar ütles ...

Aitäh ;)